Als je ego is uitgeraasd hoef je niet meer te jagen

Je herkent het gevoel dat er wat mag gebeuren in je leven. Terwijl je eerder altijd moeiteloos keuzes hebt gemaakt merk je nu dat je het niet weet. “Hoe dan?” spookt het door je hoofd. Je bent geen 30 meer maar ook absoluut niet oud. Integendeel: vijftigers zitten nog maar op de helft! De meeste vijftigers vinden het heerlijk om vijftig te zijn. Er zit nog meer dan genoeg tijd in je leven om allerlei nieuwe en spannende keuzes te maken. Maar je wilt dit wel op jouw voorwaarden doen.

Dat kan eng zijn. Verwarrend. Want zo ergens na je vijftigste is je ego uitgeraasd en niet meer de vanzelfsprekende drijvende kracht achter je keuzes waarmee jij jouw executive level hebt bereikt. Je mag nu kiezen wat bij jou past. Bij wie je werkelijk bent.

Ongelukkig zijn in je leven, je werk of relaties is niet zoals het hoort. Je kunt je tijd domweg niet uitzitten en nog eens 15-30 jaar ongelukkig zijn.

The Art of Seniority Coaching

Soms maken vijftigers of zestigers radicale keuzes en nemen verstrekkende beslissingen om de rest van hun leven vorm te geven in lijn met wat er echt toe doet!

Soms laten ze het erbij zitten, durven het avontuur niet aan en nemen het risico later veel spijt te krijgen!

Executive coaching volgens The Art of Seniority helpt je om op basis van je verworven senioriteit moed aan te boren en de juiste richting te kiezen. Eerder met een kalm hart dan radicaal breken. Je zult ontdekken dat je nieuwe keuzes kunt maken in je carrière en je relaties omdat ze beter bij je passen. Kiezen in harmonie met je innerlijke wijsheid.

drie fases

De Klop

Het avontuur, de verandering, klopt aan je deur. Soms stilletjes in de vorm van een zacht groeiend verlangen. Soms keihard in de vorm van een wake up call, ziekte, een overlijden … Je moet aan de slag met jezelf. Je hebt behoefte aan reflectie en ruimte voor jezelf. De Klop daagt je uit om afstand te nemen van de hectiek van alle dag. 

De Reis

Je geeft gehoor aan De Klop en gaat op weg. Belangrijk is nu je doel en intentie helder te krijgen. Onderweg kom je beren en ander gespuis tegen. Er doemen kruisingen en bochten op. Gelukkig zijn er ook mensen die je helpen. Volhouden, vertrouwen en openstaan zijn nu je belangrijkste metgezel.

De Shift

De verandering is daar. Keuzes zijn gemaakt. Besluiten zijn genomen. Na de hectiek van de reis ervaar je kalmte, een groeiend besef van je identiteit, harmonie, nieuwe mogelijkheden, liefde. Je bent gegroeid als leider en in staat om nog meer te dienen. Het gaat nu niet meer om jou. Je bent klaar om uit het coach traject te stappen en into life itself.

Waarom een coach?

Vijftigers en Zestigers, mannen en vrouwen met een verantwoordelijke positie, gedijen beter wanneer ze een vertrouwde coach hebben. Ze nemen betere besluiten, kunnen beter leiden en maken meer impact.

Ik neem je verlangen serieus, luister naar jouw verhalen, stel je vragen over je bestemming en voorzie je van nieuwe inzichten en bronnen. Ik moedig je aan, laat je verborgen paadjes zien, en breng als het nodig is jouw blik terug naar jouw stip op de horizon. Ik ondersteun je vervolgens bij het plannen en uitvoeren van je actiestappen. Je houdt zelf ten alle tijde de verantwoordelijkheid voor je besluiten, acties en resultaten.

Waarin ik mij onderscheid van andere executive coaches:

  • Jouw identiteit is belangrijker dan jouw status.
  • Inhoudsmacht is belangrijker dan positiemacht.
  • Investeren gaat boven scoren. 

Ik prik niet door je heen, ga je niet confronteren, ga je niet afbreken, ga je niet bekritiseren (dat doe je waarschijnlijk zelf al genoeg). Ik leer je juist te accepteren en te omarmen wat er al is: jouw senioriteit!

Mijn coachhouding: reflectie, sparren, onderzoeken, plezier, nieuwsgierig, aanmoedigen, humor, no drama, ruimhartig. 

Het coachtraject

Een coachingstraject duurt 3-6 maanden en omvat:

  • 6 individuele coachingsessies 
  • De sessies zijn online 
  • Ik kijk niet op de klok: iedere sessie kent een ‘natuurlijk’ einde en daar werken we mee
  • Onbeperkt contact tussentijds via mail of whatsapp
  • The Art of Seniority Gift

Jouw investering in dit traject is € 3.500 (vrijgesteld van btw).

Na dit traject kun je per maand het traject verlengen met 1 of 2 sessies per maand.

De sessies plannen we in overleg. Samen bewaken we het tempo. Omdat veranderen en keuzes maken een serieuze zaak is en aandacht nodig heeft. 

Uiteraard houden we rekening met vakanties (die van jou en die van mij). Tussentijds aanpassen vd planning kan in overleg altijd. 

Kennismaken

Mijn cliënten zijn vijftigers en zestigers. Het zijn mannen en vrouwen. Ze zijn bestuurder, directeur, leidinggevende, professional en soms ook ondernemer. 

Ben jij dit? Dan leer ik je graag kennen. 

Ieder coachtraject begint met een vrijblijvende kennismaking. Dat is nu jouw volgende stap. 

Na onze kennismaking besluit jij of wij aan de slag gaan. Als je dat wenst ontvang je een offerte voor je werkgever. 

Vragen? Laat het gerust weten!