Nu ik in de vijftig ben is het hoog tijd dat ik iets van mezelf heb

Miranda van Rossum, directeur/eigenaar The Conceptbuilders, vertelt:

Met dit verlangen begon ik aan mijn coachtraject. Het verlangen is sterk. Heel sterk. Als je je hele leven ten dienste hebt gestaan van anderen en je bent opeens vijftig dan is het de hoogste tijd om iets te hebben wat helemaal van jezelf is. Wat perfect past bij wie ik ben, bij mijn talenten en waar ik plezier in heb.

Precies wat ik nodig had

Ondanks alle bedrijven die ik mee heb opgestart, waarbij ik veel ‘zelluf’ heb gedaan, vond ik het starten van iets voor mezelf lastig. Voor een ander weet ik het als de beste, voor mezelf had ik moeite met keuzes maken en beslissingen nemen.

Ik nam het besluit om een personal coach te zoeken en kwam uit bij Anneke. Anneke’s aanbod sprak mij aan. Zij coacht 50ers om slimme keuzes te maken voor een nog lang & gelukkig leven. Precies wat ik nodig had!

 

The Conceptbuilders 

Al vrij snel was duidelijk waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg: het meedenken met 50+ ondernemers die een bedrijf willen starten maar nog teveel ongestructureerde ideeën in hun hoofd hebben. Ik kan een idee vertalen naar een bedrijfsmatig concept.

En al tijdens het coachtraject werd mijn bloedeigen bedrijf “The Conceptbuilders” geboren en had ik mijn eerste klant!

 

Inzichten

Voor mij is het belangrijk dat het ook echt helemaal van mijzelf is. Anneke begreep dat goed. 

We hebben steeds samen alle verleidingen getackeld die mij toch weer in een positie zouden plaatsen waarin ik teveel zou doen wat anderen zouden willen. Keer op keer: wat wil ik, wat vind ik? Heerlijk om met iemand te praten over wat je bezighoudt, die je voorziet van inzichten, steun, tips & tricks.