Impact

Over mij gaat over jou. Over de vijftigers en zestigers, mannen en vrouwen, die ik met veel liefde coach en begeleid in de cursus.

Ik maak graag het verschil. Als ik er aan mag bijdragen dat het goed met jou gaat dan gaat het ook goed met de mensen in jouw omgeving. Impact heeft de kracht om zich te vermenigvuldigen. Jouw impact is mijn impact.

Samen maken we een krachtig verschil. 

Zuster voor de ziel

Toen ik meer dan 30 jaar geleden als maatschappelijk werker afstudeerde wist ik het zeker dat het mijn roeping is om mensen te helpen. Ik kom uit een familie van zusters. Al mijn tantes werkten in het ziekenhuis. Als oudste nicht was dat ook mijn voorbestemming. Maar billen wassen is niet mijn ding. Helpen wel! Ik ben een zuster voor de ziel.

Trots op mijn vak

Ik ben een ervaren coach. Trots op mijn vak. En nog trotser op mijn cliënten die gehoor geven aan De Klop, De Reis aanvaarden en De Shift maken. Als maatschappelijk werker heb ik een gedegen basis. Daarna is mijn impact in vele gedaantes gegroeid en heb ik mijn eigen dienende leiderschap omarmd. Dit is mijn werkervaring:

Sinds 1 9 6 2

Hoe ik zelf de vijftig  zestig beleef

uitdagend

Soms wat last van rimpels, extra kilo’s en stramme benen. 

verliefd

Sinds alweer zeven jaar stapelverliefd en genietend van de energie die dat geeft. 

sportief

De ebike en caravan te koop gezet. Nu weer op de sportfiets en slapen in een tentje (in 2021 op de fiets van Tiel naar Lissabon. We did it! ).

relaxed

Ik maak me niet meer zo druk (no drama, very senior). 

ambitieus

Nog lang niet klaar! Ik kom steeds meer in mijn ‘zone of genius’. Mijn impact groeit nog steeds!

Goed om te weten!

Interviews in Libelle en Margriet

Columnist voor inspiratiemagazine "Vijftigplus met ambitie"

Aangesloten bij de NOBCO, nederlandse orde van beroepscoaches

Anneke Krakers executive coach

Kennismaken

Ben jij die vijftiger of zestiger? Klopt het avontuur aan je deur? Maar negeer je het omdat je steeds denkt “HOE DAN”? Laten we kennismaken. Dan ontdekken we samen of we een goede match zijn.

of bel 06-42359611