Impact

Over mij gaat over jou. Over de vijftigers, mannen en vrouwen, die ik met veel liefde coach.

Ik maak graag het verschil. Als ik er aan mag bijdragen dat het goed met jou gaat dan gaat het ook goed met de mensen in jouw omgeving. Impact heeft de kracht om zich te vermenigvuldigen. Jouw impact is mijn impact.

Samen maken we een krachtig verschil. 

Zuster voor de ziel

Toen ik meer dan 30 jaar geleden als maatschappelijk werker afstudeerde wist ik het zeker dat het mijn roeping is om mensen te helpen. Ik kom uit een familie van zusters. Al mijn tantes werkten in het ziekenhuis. Als oudste nicht was dat ook mijn voorbestemming. Maar billen wassen is niet mijn ding. Helpen wel! Ik ben een zuster voor de ziel.

Trots op mijn vak

Ik ben een ervaren coach. Trots op mijn vak. En nog trotser op mijn cliënten die gehoor geven aan De Klop, De Reis aanvaarden en De Shift maken. Als maatschappelijk werker heb ik een gedegen basis. Daarna is mijn impact in vele gedaantes gegroeid en heb ik mijn eigen dienende leiderschap omarmd. Dit is mijn werkervaring:

Sinds 1 9 6 2

Hoe ik zelf de vijftig beleef

uitdagend

Soms wat last van rimpels, extra kilo’s en stramme benen. 

verliefd

Sinds alweer vier jaar stapelverliefd en genietend van de energie die dat geeft. 

sportief

De ebike en caravan te koop gezet. Nu weer op de sportfiets en slapen in een tentje (in 2021 staat een fietsreis naar Istanboel Lissabon gepland).

relaxed

Ik maak me niet meer zo druk (no drama, very senior). 

ambitieus

Nog lang niet klaar! Ik kom steeds meer in mijn ‘zone of genius’. Mijn impact groeit nog steeds!

Goed om te weten!

Interviews in Libelle en Margriet

Columnist voor inspiratiemagazine "Vijftigplus met ambitie"

Aangesloten bij de NOBCO, nederlandse orde van beroepscoaches

Anneke Krakers executive coach

Kennismaken

Ben jij die vijftiger? Klopt het avontuur aan je deur? Maar negeer je het omdat je steeds denkt “HOE DAN”? Laten we dan kennismaken. Dan bespreken we of je het aandurft om op reis te gaan en of ik jou daarbij mag coachen.

of bel 06-42359611