Ik ben rustiger geworden

Jozef Hornman

Jozef Hornman, Teamleider en eigenaar Omkot, vertelt:

Werken op basis van senioriteit was voor mij in het begin even wennen. Daarna gaf het mij meer rust en mogelijkheden tot reflectie. Vertrouwen op mijn senioriteit geeft mij ook meer zelfvertrouwen. 

Nog niet uitgewerkt

 
Ik ben gestopt met het werken maar nog niet uitgewerkt. Mijn doel was om met Anneke als coach opnieuw mijn koers te bepalen. 
 
Het is een prettige reis geworden. Letterlijk! Iedere sessie ging ik met een open blik richting Tiel en met een goed gevoel weer richting Utrecht.
 

Flinke stappen

 
Ik heb gerichte sollicitaties gedaan. Ik heb een nieuwe vrijwilligersklus opgepakt. Heb gerichte literatuur gelezen en ik heb mijn netwerk verbreed. Onder andere door het Diner Pensant: heerlijk eten samen met anderen. 
 
Een van mijn opties is om te starten als ondernemer. Ook daar heb ik flinke stappen in gezet en mijn bedrijf OMKOT op de rails gezet. 
 

Positief zelfbeeld

 
De lastige periode op mijn werk heeft invloed gehad op mijn zelfvertrouwen. Daar hebben we veel over gespard. Mijn zelfbeeld is nu positief versterkt. Ik ben rustiger geworden en ben blij met kleine successen. 
 

Rust en reflectie

 
Anneke als coach is betrokken, kundig en flexibel. Werken op basis van senioriteit was voor mij in het begin even wennen. Daarna gaf het mij meer rust en mogelijkheden tot reflectie. Vertrouwen op mijn senioriteit geeft mij ook meer zelfvertrouwen. 
 

Nieuwsgierig naar mijn toekomst

 
Ik heb mezelf beter leren kennen en kan daardoor gerichter op zoek naar wat bij mij past. Ik kijk nu ook buiten mijn eigen werkveld naar passende klussen die aansluiten bij mijn kwaliteiten. Daarvoor gun ik mezelf de tijd. Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst mij gaat brengen.”