Ontwikkeladvies aanvragen

"Het Art of Seniority Ontwikkeladvies komt tegemoet aan vragen waar vijftigers (soms eind veertig en soms begin zestig) nu mee worstelen. Met een Ontwikkeladvies krijg je antwoorden, weet je wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen grijpt. Je kunt het Ontwikkeladvies nu aanvragen. Hier vind je alle informatie en lees je hoe het werkt. Tot slot vind je hier het formulier om jouw ontwikkeladvies eenvoudig aan te vragen."
Anneke Krakers
Anneke Krakers
Executive coach

The Art of Seniority Ontwikkeladvies

Er is door de Corona-crisis een heleboel veranderd op de arbeidsmarkt. Er zijn mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, mensen die geen zekerheid hebben voor de toekomst en mensen die door het thuis werken tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Om de gevolgen van deze crisis te beperken is de overheid gekomen met het crisisprogramma “NL Leert Door”. Onderdeel daarvan is het ontwikkeladvies. 

 

2020 ligt op z'n gat

Doelen

Normaal werk je in alle rust aan je doelen voor dit jaar. Stap voor stap. Maar 2020 ligt op zijn kont. Veel is anders. Wat betekent dit nu voor jou en voor je werk?

Toekomst

Ga je nog een keer switchen van baan en vol voor een volgende tree op de ladder? Of denk je er juist over na hoe je jezelf vrij kunt spelen zodat je meer tijd hebt voor jezelf en je geliefden? Of wil je graag voor jezelf beginnen?

Niks is zeker

Hoe je plannen er ook uitzien, op dit moment is niks zeker. Misschien voel je zelfs wel dat al je plannen in duigen zijn gevallen. Dat is een rotgevoel. Alsof je stuurloos ronddobbert op een ruige zee.  

Hulp vragen

Vijftigers kunnen behoorlijk piekeren. Vaak schiet je daar weinig mee op. En blijf je in cirkeltjes ronddraaien. Je komt geen stap verder. 

De oplossing is om nu uit je hoofd te komen en in actie. Om die eindeloze gedachtenstroom te doorbreken en stop te zeggen tegen jezelf. Het is tijd om eerlijk te zijn tegen jezelf.

Een Ontwikkeladvies kan je hierbij helpen. In een traject krijg je vier uur begeleiding om je eigen plan voor je (nabije) toekomst te maken. 

Het Ontwikkeladvies is voor jou als je:

 • nadenkt over ander werk of hoe werk een andere rol kan spelen in je leven
 • nadenkt over scholing: wil je je ergens in verdiepen of een nieuwe vaardigheid leren? 
 • je afvraagt wat nu in deze tijd voor jou slimme keuzes zijn
 • je een vijftiger bent (eind veertig of begin zestig kan ook)
 • bestuurder, directeur, leidinggevende, professional of ondernemer bent 
 • een sparringpartner zoekt omdat je er alleen nu niet goed uitkomt

Het gaat nu niet om nog harder werken of een compleet nieuwe strategie uitvinden of alles anders doen. Het gaat wel om wat er nu in je leven en je werk speelt, helder op je netvlies te krijgen zodat je je besluiten en acties daarop afstemt.

Anneke Krakers

Jouw sparringpartner

Ik neem graag de rol van trusted advisor. Ben een toegewijd luisteraar en ook een goed verstaander. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Luisteren en meedenken vind ik belangrijker dan het afnemen van een test. Als we samen aankomen bij mijn bron van creatieve ideeën voor jouw toekomst dan gaat het stromen. We hoeven dan alleen nog maar te zoeken naar welk advies het beste bij jou, jouw situatie en jouw omgeving past. Snel, vakkundig en liefdevol.

Resultaat van het Ontwikkeladvies

 • minimaal 3 concrete actiestappen 
 • meer focus en motivatie
 • moeiteloze actie  
 • je volgende stappen en besluiten worden makkelijker (1 schaap over de dam …)

Het Ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies bestaat uit 4 uur begeleiding en een adviesrapport.

 • Sessie 1, duurt 1 uur: uitgebreide kennismaking, wie ben jij, wat is je ervaring en wat zijn je verlangens  
 • Sessie 2, duurt 2 uur: welke invulling van je werk en leven past op dit moment bij jou en welke stappen moet je daarvoor zetten
 • Een adviesrapport met jouw persoonlijke ontwikkeladviesplan
 • Sessie 2, duurt 1 uur: follow-up en afronding, doorspreken van jouw keuzes, besluiten en vervolgacties

Het Ontwikkeladvies kost € 700,00 exclusief 21% btw. Vaak wordt een Ontwikkeladvies vergoed door de werkgever. 

De kennismaking, het adviesgesprek en de follow-up plannen we in overleg. De gesprekken zijn in Tiel of online. De keuze is aan jou. 

Jouw Ontwikkeladvies aanvragen is eenvoudig

Mijn cliënten zijn vijftigers, soms eind veertig, soms begin zestig. Het zijn mannen en vrouwen. Ze zijn bestuurder, directeur, leidinggevende, professional en soms ook ondernemer. Ze komen uit heel Nederland.

Nog vragen? Laat het gerust weten! Neem dan contact met mij op via de mail of bel met 06-42359611. Een appje is ook prima. 

ik wil graag een ontwikkeladvies aanvragen

Stel je voor hoe het is om een gedegen en deskundig advies te krijgen dat geheel op jouw levensfase en verlangens is afgestemd. Dat je glashelder weet wat jouw vervolgstappen zijn. Dat je met energie je toekomst vorm gaat geven. Is dit wat je nodig hebt? Meld je aan met het formulier hierboven en dan neem ik contact met je op om een korte telefonische kennismaking te plannen en afspraken te maken over jouw traject.