Soms wil je gewoon even snel sparren ...

Het Art of Seniority Adviesgesprek is een spiksplinternieuw aanbod wat tegemoet komt aan vragen waar vijftigers nu mee worstelen.

In een tijd waarin je nu moet besluiten hoe je verder wilt. Je weinig ruimte ervaart om uitgebreid te onderzoeken wat bij je past. En je niet de tijd hebt om uitgebreid kopjes koffie te drinken met je netwerk.

The Art of Seniority Adviesgesprek

In een adviesgesprek krijg je helderheid over een besluit dat je moet nemen of een keuze die je wilt maken. Niet volgend jaar, niet volgende maand, maar nu. Na afronding ben je in staat om de keuze te maken, het besluit te nemen, de stap te zetten, de vraag te beantwoorden. Vertrouwend op je senioriteit, je wijsheid en ervaring. Vrij van angst en met een kalm hart.

2020 ligt op z'n gat

Doelen

Normaal werk je in alle rust aan je doelen voor dit jaar. Stap voor stap. Maar 2020 ligt op zijn kont. Veel is anders. Wat betekent dit nu voor jou?

Toekomst

Je bent waarschijnlijk al een tijdje bezig om je toekomst te plannen. Ga je nog een keer switchen en vol voor een volgende tree op de ladder? Of denk je er juist over na hoe je jezelf vrij kunt spelen zodat je meer tijd hebt voor jezelf en je geliefden?

Niks is zeker

Hoe je plannen er ook uitzien, op dit moment is niks zeker. Misschien voel je zelfs wel dat al je plannen in duigen zijn gevallen. Dat is een rotgevoel. Alsof je stuurloos ronddobbert op een ruige zee.  

Hulp vragen

Vijftigers kunnen behoorlijk piekeren. Dat is nu niet anders. Toch schiet je daar weinig mee op. Een hoofd wat een giga stroom aan gedachten produceert wordt er vaak niet knapper op …

De oplossing is om nu uit je hoofd te komen en in actie. Om die eindeloze gedachtenstroom te doorbreken en stop te zeggen tegen jezelf. Het is tijd om eerlijk te zijn tegen jezelf.

Ik kan je hierbij helpen. Met een Art of Seniority Adviesgesprek. Jij pakt één piekerpunt, blokkade, lastig besluit of grote vraag bij de kop en daar duiken we samen in. 

Dit is voor jou als je:

 • nu snel een boost nodig hebt
 • nu toe bent aan een volgende stap
 • nu voor een belangrijk besluit staat of een keuze moet maken
 • nu uit je hoofd en in de actiestand wilt komen
 • nu een (tussen)doel wilt afvinken 
 • een sparringpartner zoekt omdat je er alleen nu niet uitkomt

Het gaat nu niet om nog harder werken of een compleet nieuwe strategie uitvinden of alles anders doen. Het gaat wel om wat er nu in je leven, werk of relaties speelt, helder op je netvlies te krijgen zodat je je besluiten en acties daarop afstemt.

Jouw sparringpartner

Ik neem graag de rol van trusted advisor. Ben een toegewijd luisteraar en ook een goed verstaander. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Als we samen aankomen bij mijn bron van creatieve ideeën voor jouw inbreng dan gaat het stromen. We hoeven dan alleen nog maar te zoeken naar welk advies het beste bij jou, jouw situatie en jouw omgeving past. Snel, vakkundig en liefdevol.

Resultaat van het adviesgesprek

 • minimaal 3 concrete actiestappen 
 • meer focus en motivatie
 • moeiteloze actie (je hebt onze follow-up als stok achter de deur) 
 • je volgende stappen en besluiten worden makkelijker (1 schaap over de dam …)

Het adviesgesprek

Het adviesgesprek heeft 4 onderdelen:

 • Telefonische intake van 30 minuten 
 • Het adviesgesprek van twee uur [in Tiel of online]
 • Een memo met een samenvatting van jouw advies
 • Telefonische follow-up van 30 minuten

Jouw investering bedraagt € 500,00 exclusief 21% btw.

De intake, het adviesgesprek en de follow-up plannen we in overleg.

Jouw adviesgesprek eenvoudig boeken

Mijn cliënten zijn vijftigers, soms eind veertig, soms begin zestig. Het zijn mannen en vrouwen. Ze zijn bestuurder, directeur, leidinggevende, professional en soms ook ondernemer. Ze komen uit heel Nederland.

Ben jij dit? En wil je mijn advies? Vul dan dit formulier in en ik neem contact met je op om de intake te plannen. 

Vragen? Laat het gerust weten! Neem dan contact met mij op via de mail of bel met 06-42359611. Een appje is ook prima. 

ik boek graag een adviesgesprek

Stel je voor hoe het is om het besluit te nemen, dit piekerpunt, deze blokkade, dit vraagstuk eindelijk van jouw agenda af te strepen. Om weer tijd te hebben voor al die andere dingen zonder je schuldig te voelen omdat je dit nog niet hebt opgelost. Is dit wat je nodig hebt? Meld je dan aan en binnen 24 uur neem ik contact met je op om onze intake te plannen.